OPIS DRUŽBE

V družbi Dediščina d.o.o. verjamemo v profesionalnost in strokovnost. Vprašanja glede zapuščine in dedovanja zagotovo spadajo med kompleksnejša, zato je potrebna toliko večja pazljivost. V družbi Dediščina d.o.o. vse pravne zadeve vodi in zastopa doktor pravnih znanosti Miha Šepec.

ZASTOPNIK DRUŽBE

Dr. Miha Šepec je diplomiral leta 2010 na Pravni fakulteti v Ljubljani in svoje izobraževanje nadaljeval na doktorskem študiju, ki ga je zaključil leta 2015. Kot asistent poučuje na Evropski pravni fakulteti v Novi Gorici in Fakulteti za varnostne vede Univerze v Mariboru. Njegov slogan je “Pravična razdelitev zapuščine je ključna za ohranitev dobrih družinskih odnosov”.

POSLANSTVO

V družbi Dediščina d.o.o. vam želimo pomagati in rešiti vaša vprašanja glede dedovanja, zapuščine in premoženjskih odnosov pokojnih oseb. Naš cilj je sporazumna ureditev odnosov med dediči ter preprečitev morebitnih sporov z naslova dedovanja in s tem razpad družin. Z vrhunsko strokovnostjo in profesionalnim odnosom bomo poskrbeli za vas in vaše pravne posle.